LET OP: Dit blog kunnen SPOILERS bevatten!

maandag 8 september 2014

#204 Herdenkingsplaats Wilhelminaplantsoen

Herdenkingsplaats Wilhelminaplantsoen
"Het 'Indiƫ-monument' in Enkhuizen is een opengeslagen boek van Africa Black graniet, geplaatst op een lessenaar van Verde Rain graniet. Op de voorzijde van de lessenaar is in kleur het logo van de onderscheiding 'Orde en Vrede' aangebracht. Achter het boek staan twee gedenkplaten van Verde Rain graniet opgesteld, waarin elk een palmboom is ingegraveerd. Aan de rechterzijde van de lessenaar staat een bloemenbak. Het geheel is geplaatst op een vierkanten plateau met grit. De gedenkplaten zijn 1 meter 60 hoog, 80 centimeter breed en 8 centimeter dik."

Gisteren was het niet mogelijk om deze te loggen door de jeugd die zich een thuis hadden verschaft op de cache plek. Vandaag nog maar eens een keer kijken of de hangjeugd inmiddels zijn vertrokken.........

Deze herdenkingsplaats hadden we al onderzocht en de verhalen hebben een stempel achter gelaten.
Het aanwezige Hartenkamp wordt bedreigt door sluiting, dat zou toch zo vresselijk jammer zijn als dit gebeurt. Wij vinden het een echte toevoeging aan dit park.
Tot grote vreugde van vele was er een bambi aan het heen en weer huppelen, dat bracht een grote glimlach op iedereen!


Teven waren we even naar de Speeltuin gelopen. Daar was het Taarten-tuinfeest gaande waar men allerlei aktiviteiten hadden georganiseerd, een feesttent met verschillende bandjes en een lotterij. Alle opbrengst was voor de speeltuin dus het was er erg druk en gezellig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten