LET OP: Dit blog kunnen SPOILERS bevatten!

maandag 1 september 2014

#200 !!! Warm Up At The Fire

Het heeft even geduurd maar we zijn er gelukkig weer!
Inmiddels zijn wij van Grootebroek (NH) naar Enkhuizen (NH) verhuist!
Jippie!!
Niet alleen de verhuizing maar ook het mooie weer heeft ervoor gezorgd dat we even genoeg te doen hadden :-) zeker nu we een heerlijke tuin hebben waar de honden zeker het naar hun zin gaan hebben.

Maar het kasjee-virus (Hollands voor Cache ;-)) kruipt waar het niet gaan kan en we stonden al weer te poppelen om aan de slag te gaan. Er liggen hier immers nog voldoende kasjees om binnen te halen maar waar te beginnen????
Ziet ons oog ineens een Event in het mooie centrum van Enkhuizen (en zagen dat er ook een Event geweest is die zo dichtbij was maar we gemist hebben :-()
Het Event was aan de voet van het Havenlicht 't Vuurtje, een vuurtoren met een zeer mooie geschiedenis.

Eenmaal aangekomen op het Event, scheen heerlijk het zonnetje. Helaas werd dit afgewisseld met hevige buien maar dat mocht de pret niet drukken.
We hebben wat bekende maar zeker ook onbekende ontmoet die er veel al voor het eerst een Event bezoeken. Best vreemd want ook al zijn wij 'pas' ruim een jaar bezig, Events hadden we al vaker bezocht dus weten hoe het er aan toe gaat en dan moeten zij uitleggen van hoe en wat....... grappig.


Na zo'n 20 min. kwam er een zeer donkere wolk boven ons drijven en die zorgde er voor dat wij snel bescherming wilde gaan zoeken. We hebben de CO Super Marjo bedankt voor het organiseren van dit Event en zijn snel naar huis gegaan.

Komen we thuis zien we ineens dat we weer een mijlpaal hebben behaald: 
nr 200 !!!
Nou wat is er niet leuker dat een mijlpaal in je eigen nieuwe woonplaats vast te leggen!
Het virus heeft ons weer aardig te pakken, nu nog even de tijd vinden hihi

Tot gauw!


#200!!!

24-08-2014

Vuurtoren zelf is ook een kasjee!!!!
't Vuurtje GC1PBVF

Geen opmerkingen:

Een reactie posten